Het tracingniveau voor Authenticatie-agent selecteren

Het programma registreert in het tracebestand service-informatie over de werking van Authenticatie-agent en informatie over de bewerkingen van de gebruiker met Authenticatie-agent.

Zo selecteert u het tracingniveau voor Authenticatie-agent:

1. Zodra een computer met geëncrypte harde schijven wordt opgestart, drukt u op de F3-knop om een venster voor de configuratie van de instellingen van Authenticatie-agent aan te roepen.
  2. Selecteer het tracingniveau in het venster met de instellingen van Authenticatie-agent:
    • Disable debug logging (default). Als deze optie is geselecteerd, registreert het programma in het tracebestand geen informatie over gebeurtenissen van Authenticatie-agent.
    • Enable debug logging. Als deze optie is geselecteerd, registreert het programma in het tracebestand informatie over de werking van Authenticatie-agent en de bewerkingen die de gebruiker met Authenticatie-agent heeft uitgevoerd.
    • Enable verbose logging. Als deze optie is geselecteerd, registreert het programma in het tracebestand gedetailleerde informatie over de werking van Authenticatie-agent en de bewerkingen die de gebruiker met Authenticatie-agent heeft uitgevoerd.

Met deze optie worden meer details geregistreerd in vergelijking met de optie Enable debug logging. De registratie van meer details kan de opstart van Authenticatie-agent en het besturingssysteem vertragen.

• Enable debug logging and select serial port. Als deze optie is geselecteerd, registreert het programma in het tracebestand informatie over de werking van Authenticatie-agent en de bewerkingen die de gebruiker met Authenticatie-agent heeft uitgevoerd en stuurt het die informatie via de COM-poort door.

Als een computer met geëncrypte harde schijven via de COM-poort is verbonden met een andere computer, kunnen gebeurtenissen van Authenticatie-agent vanaf de andere computer worden onderzocht.

• Enable verbose debug logging and select serial port. Als deze optie is geselecteerd, registreert het programma in het tracebestand gedetailleerde informatie over de werking van Authenticatie-agent en de bewerkingen die de gebruiker met Authenticatie-agent heeft uitgevoerd en stuurt het die informatie via de COM-poort door.

Met deze optie worden meer details geregistreerd in vergelijking met de optie Enable debug logging and select serial port. De registratie van meer details kan de opstart van Authenticatie-agent en het besturingssysteem vertragen.

De gegevens worden in het tracebestand van Authenticatie-agent geregistreerd als de computer geëncrypte harde schijven heeft of tijdens een Full Disk Encryption.

Het tracebestand van Authenticatie-agent wordt niet naar Kaspersky verstuurd, in tegenstelling tot andere tracebestanden van het programma. U kunt indien nodig het tracebestand van Authenticatie-agent handmatig versturen naar Kaspersky voor analyse.